Om oss

Hos oss arbetar ett glatt gäng rådgivare, mäklare och assistenter. Du är välkommen att komma förbi vårt kontor eller så kommer vi till dig för ett första möte!

Experter på fastigheter i Nyköping

De mäklare som arbetar hos oss är pålästa och har god lokalkännedom. De vet vart man kan köpa den bästa pizzan och vart den närmaste busshållplatsen ligger. Det är högst värdefull kunskap, inte bara när man skall äta lunch eller åka hem, utan när man arbetar med bostadsaffärer i området. Våra mäklare kan ge en större bild av hur det är att bo på olika ställen i Nyköping och på så vis ge en inblick och känsla av området till den som är spekulant.

Fastighetsförmedling för alla faser i livet

Vi förstår att det kan vara mycket känslor och tankar i omlopp vid ett bostadsköp eller försäljning. Bostadsaffärer föranleds ofta av andra förändringar i livet som ett nytt arbete, en ny relation, tillskott i familjen eller ändrade ekonomiska förutsättningar. Vi träffar människor i alla olika faser och delar av livet. Du kan luta dig mot oss och lita på att vi tar oss igenom det praktiska tillsammans så att du kan fokusera på dig själv, din familj, ditt arbete och liv.

Kunskap och erfarenhet

I vårt arbete träffar vi på människor som skall köpa eller sälja sina bostäder varje dag. Vi är rutinerade och har varit igenom många bostadsaffärer. Ingen är den andra lik och vi är vana vid att anpassa oss och förhålla oss till den situationen och människan vi jobbar med för tillfället. Vissa skall köpa sin första egna bostad medan andra skall sälja en bostad som tillhört en avliden släkting. Hur än det ser ut för dig så kommer vi göra vårt bästa för att du skall bli nöjd med din fastighetsaffär.

mäklare nyköping

Kontakta oss för ett första möte!