Professionell hjälp att sälja din bostad i Nyköping

Ett första möte och värdering

Om du är intresserad av att sälja är det första steget att boka in ett möte och en kostnadsfri bostadsvärdering . Då kommer en av våra duktiga mäklare hem till dig för att se sig omkring och prata om dina planer. Inför värderingen är det bra om du tagit reda på så mycket som möjligt om fastigheten så att mäklaren kan göra en korrekt uppskattning.

Sådant som kan vara bra att veta är till exempel om det finns förråd, garage eller andra utrymmen i anslutning till bostaden. När den senaste renoveringen eller stambytet gjordes är också bra att veta. Annat som avgör vad det kan bli för utgångspris är skick på bostaden och läge. Vi svarar på alla frågor och funderingar du kan ha om hur en bostadsaffär kan gå till.

Boka en värdering via kontaktformuläret här på sidan!

Efter värderingen

När vi haft vårt första möte och gjort vår värdering så har du inga förpliktelser att anlita oss som mäklare eller sälja din bostad. Det går bra att ångra sig utan att du förlorar något på det. Är det så att du känner förtroende för oss och vill gå vidare med försäljningen så kommer vi göra vårt bästa för att bostadsförsäljningen skall bli så lyckad som möjligt. Vid en öppen försäljning så är nästa steg att få till en lockande bostadsannons.


mäklare nyköping

Homestyling och fotografering

Vi rekommenderar de som skall sälja att ta hjälp av professionella stylister, inredare och fotografer för att optimera presentationen av bostaden till både annonsering och visning. De som vi jobbar med är väldigt rutinerade och vet hur man öppnar upp en bostad och gör den inbjudande för de spekulanter som kommer och tittar.

När homestylingen är klar är det dags för fotografen att ta bilder. Professionella fotografer är bra på att fånga såväl den stora känslan och bilden av en bostad som de små detaljerna.

Kanske har ni en vacker köksbänk i natursten eller en snygg fiskbensparkett i sovrummet? Fotografen vet vart hen skall rikta kameran och få med på bild för att få en bostadsannons intressant.

Viktigt med en bra och fokuserad visning

Att ha visning är spännande och pirrigt. Man hoppas att annonseringen har lockat många potentiella köpare och intressenter. Mäklaren håller i visningen och svarar på alla frågor som bostadsspekulanterna har. Frågorna kan handla om läget eller om fastigheten i stort. Det är bra om inredningen och stylingen kan vara kvar som den var under fotograferingen och om det är rent och snyggt. Ofta tittar folk även i skåp och kökslådor för att undersöka hur förvaringsutrymmet ser ut. Du som skall sälja behöver inte vara med under visningen om du inte vill.

Vi kan även erbjuda diskret försäljning

En diskret försäljning innebär att man inte går ut med bostadsförsäljningen öppet. Man har till exempel ingen bostadsannons. Istället så hittar vi köpare via vårt kontaktnät där vi hör av oss till spekulanter som tidigare uttryckt intresse för den typen av bostad som står inför försäljning. Diskret försäljning kräver en annan typ av tankesätt och teknik men kan bli minst lika framgångsfull som en öppen försäljning.

Vi säljer din bostad!