Värdera bostad Nyköping

Boka en kostnadsfri värdering

Om du är redo för att sälja eller bara nyfiken på vad din bostad skulle ha för utgångspris vid försäljning så kan vi komma hem till dig och göra en kostnadsfri värdering. Det gör vi utan att du har några förpliktelser mot oss, du behöver alltså inte anlita oss som mäklare eller sälja din bostad efter en värdering.

Lämna dina upgifter i formuläret så återkommer vi med förslag på tid för värdering inom kort!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Så går en värdering till

När vi är hemma hos dig tittar vi på bostadens skick, funktion och stil. För att vi skall kunna göra en så korrekt värdering som möjligt är det bra om du kan informera oss om sådant som när den senaste renoveringen är gjord och vad det finns för andra lokaler och utrymmen som tillhör bostaden.

I och med en värdering så har vi ett möte där vi pratar om vad du har för framtidsplaner. Är det så att du har några andra funderingar eller frågor kring hur en bostadsförsäljning går till så svarar vi självklart på dom. Om du fortfarande är intresserad av att sälja och känner förtroende för oss tar vi gladeligen på oss uppdraget att sälja din lägenhet!


mäklare nyköping

Läget är (nästan) allt!

De flesta som jobbar med fastigheter på något sätt anser att läget är viktigt, om inte det viktigaste. Det går att renovera bostäder och byta ut det mesta inuti och utanpå men att flytta den till en annan plats är i de flesta fall omöjligt.

Men vad är ett bra läge? Det beror på vad det är för en människa som skall bo där. En person uppskattar närheten till en skola medan en annan tycker att ljudvolymen därifrån är störande. Någon vill vara nära naturen och en annan vill vara mitt i stan. Man kan sammanfatta det som att det finns lika många bra lägen som det finns olika tycke och smak!

Höj värdet på bostaden

Ifall du bestämt dig för att sälja kan vi ge dig råd och tips om saker som du kan göra själv för att öka värdet på din bostad. Oftast hjälper det med lättare renoveringar - lite spackel och färg. När det är dags att ta bilder till bostadsannonserna så rekommenderar vi att ta hjälp av professionella inredare, stylister och fotografer för att din bostad skall ha så bra chans som möjligt att nå ett högt slutpris.

Om du vill sälja så tar vi processen steg för steg och är med dig under hela resan!

Boka in ett möte och kostnadsfri bostadsvärdering idag!